Is feminisme nog nodig? Launch – Panelgesprek

Op 23 februari 2022 is het zover – Lilith Collectief gaat dan van start met een panelgesprek als openingsevenement. Vergeet je zeker niet in te schrijven om erbij te zijn – de plaatsen zijn beperkt. 

‘Is feminisme nog nodig?’ is zo’n vraag die wel eens vaker gesteld wordt anno 2022. Er is de laatste jaren veel veranderd wanneer we het hebben over gendergelijkheid, toch blijven er feministische stemmen opduiken die menen dat feminisme nog broodnodig is. Als intersectioneel feministische studentenvereniging, wilden we ons vanaf het begin graag kritisch opstellen door ons aan de hand van onze launch over deze vraag te buigen. 

We nodigen vijf panelsprekers uit, om vanuit verschillende feministische perspectieven zowel de pijnpunten als de voordelen van feminisme aan te kaarten. Zo hopen we vanuit ieders ervaring en expertise toch enkele nieuwe inzichten te bieden. De komende week stellen we jullie voor aan al onze sprekers. Houd dus zeker onze sociale media in het oog voor updates. 

Lid worden van Lilith Collectief

Vanaf 23 februari kunnen jullie ons steunen en lid worden van Lilith Collectief. Dit kan zowel op ons evenement als online na het panelgesprek. Een lidmaatschap bedraagt 7 euro, al hebben we ook een een lidmaatschap voor 9 euro voor de mensen die graag een tote bag met ons logo (inclusief enkele goodies) willen. Op 23 februari publiceren we ook onze webpagina met alle relevante info om lid te worden.

Door de onzekerheid omtrent corona hebben we helaas geen receptie, maar de mensen die graag nog even blijven, kunnen een uurtje napraten en samen met ons iets gaan drinken op café. 

In short:

𝗪𝗮𝘁? Panelgesprek over de relevantie, pijnpunten en voordelen van feminisme anno 2022.
𝗪𝗮𝗮𝗿? UAntwerpen Stadscampus (lokaal T.B.A.) 
𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿? 23 februari 2022 – 18u45 tot 20u00 
𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀? Het panelgesprek is GRATIS! 

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus zeker in via deze link.

Wil je ons helpen meer mensen te bereiken? Zet jezelf dan zeker aanwezig op ons Facebook-evenement en nodig je vrienden uit.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten, tot dan!

Liefs,

Lilith Collectief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: